Автокаско – Цени на Каско

Застраховка Автокаско Актуални Цени

Рекламирай онлайн Гетинс и печели

Posted on | November 12, 2012 | No Comments

С Гетинс-клуб може да спечелите пари от контактите си във Фейсбук, Туитър, Пробук, Скайп. Сферата на услугите отдавна премина и в интернет. Там има възможност да печелите от собствената си предприемчивост. Как става това?
Щом сте направили застраховка онлайн в Гетинс, значи вече имате достъп до Гетинс-клуб. Получавате уникален линк към сайта.
За всяко кликване на нов потребител от Ваш линк към Гетинс, като онлайн клиент, получавате 0,05 лв. в акаунта си. Насочвате рекламата там, където прецените и към когото изберете. Застраховката онлайн в Гетинс е удобство, защото в акаунта си следите плащанията по полиците. В сайта изчислявате много лесно параметрите на своята застраховка и получавате полицата си по куриер. Предимството е, че услугата е по-бърза и без транспортни разходи за Вас. Сега има и още едно предимство. Трупате доход, ако рекламирате услугата, която използвате.
Започвате да работите с получения собствен линк в сайта. Когато го поствате например във Фейсбук, всеки различен потребител, който влезе от него в страницата на Гетинс, носи в акаунта Ви по 0,05 лв. Как се натрупва сериозна печалба? Когато някой от тези потребители, посетили страницата на Гетинс чрез Вашия линк, в следващата една година си поръча застраховка онлайн в при нас. Така Вашият принос се заплаща. Тази печалба започва, ако привлеченият клиент си поръча застраховка над 60 лв. Сумата Ви може да стигне до 2% от поръчката, ако е над 150 лв. Когато този спечелен от Вас клиент от своя страна привлече онлайн клиенти на Гетинс, той получава бонус по същия начин. Но от това печелите и Вие, защото в акаунта Ви се трупат до 30% от стойността на неговата печалба, или тяхната печалба, ако са повече.
Така продължавате да печелите от привлечените онлайн клиенти и тяхната активност.
Изплащането на натрупаните суми става, като при сума до 50 лв. се приспада от поръчката за следваща полица, а над 50 лв. с превод или чрез следващо застраховане. Членството в Гетинс клуб носи и добри отстъпки при закупуването на техника в определени магазини.
Тази система за печалба е новост в България и хубавото при нея е,
че не допуска загуба, а само печалба. Мрежата от онлайн потребители става мрежа за реклама. Когато услугата е качествена, печели и клиента, и този, който работи за достъпността и.

Comments

Leave a Reply

АвтоКаско Калкулатор

Вид МПС*
Предназначение*
Собственик*
Регистрация*
Населено място*
Стойност на автомобила*
Година на производство*
В коя компания е текущата Ви гражданска отговорноост?*
Имате ли валидно автокаксо?*

Търсене