Автокаско – Цени на Каско

Застраховка Автокаско Актуални Цени

Основаване на ASUS

Posted on | March 26, 2015 | No Comments

Компанията AsusTek Computer Inc е основана през 1990 година в Тайпе, Тайван. ASUS отдавна е предпочитана марка, която бележи непрестанен растеж в технологичната сфера с актуалните си тенденции.
В момента кооперацията има филиали в много държави по цял свят, като служителите й наброяват повече от 40 000 души. Компанията има и над 400 сервизни партньори по целия свят. Тя произвежда продукти в почти всички области на информационните технологии, като сред тях са компютърни компоненти, настолни компютри, лаптопи, таблети, видеокарти, сървъри, монитори, смартфони и т.н. Името на ASUS е взаимствано от Pegasus. Това е крилатия кон в гръцката митология, който символизира мъдрост и знание. ASUS олицетворява силата и приключенският дух на това митично същество, и се извисява до нови висини, точно като него с всеки един нов продукт, който създава.

AsusTek Computer Inc. е един от лидерите, производители на висококачествени, модерни и функционални лаптопи с уникален, елегантен и ефектен дизайн, отличаващи се със своя масив от иновативни продукти,

Ключът към успеха на ASUS са иновациите, като само през 2013 година компанията е носител на над 4000 международни награди и отличия.

А ето тук можете да видите цените на доста голям набор от лаптопи на asus.

Comments

Leave a Reply

АвтоКаско Калкулатор

Вид МПС*
Предназначение*
Собственик*
Регистрация*
Населено място*
Стойност на автомобила*
Година на производство*
В коя компания е текущата Ви гражданска отговорноост?*
Имате ли валидно автокаксо?*

Търсене